We zijn als Financieel Adviesbureau Huess gestart in 2016 met de hypotheekportefeuille van de Hypotheekshops Dalfsen, Ommen en Emmeloord in Dalfsen. Wij komen graag bij u thuis of ontvangen u in ons kantoor in Dalfsen. In de tijd van digitalisering en de steeds grote afstand tussen bedrijven en hun klanten, kiezen we voor persoonlijk contact. Alleen dan kunnen we immers uw doelstellingen en wensen vaststellen en ons advies daarop baseren.

Onze persoonlijke aanpak is succesvol.  Met ruim 24 jaar ervaring, keuze uit alle belangrijke hypotheekverstrekkers en hun producten, actueel opgeleid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, zijn we er van overtuigd ook u binnenkort als tevreden klant te mogen verwelkomen. 

Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is een afspraak met ons te maken. We zijn u graag van dienst bij al uw vragen over hypotheken, het kopen en verkopen van een woning, verzekeringen, spaar mogelijkheden, consumptief krediet en alles wat daar bij komt kijken.

U bereikt ons op telefoonnummer 085 – 043 79 28 of info@huess.nl

Aangenaam, mijn naam is Jonathan Boertjens!

Via Ohra in mijn studententijd, naar ABN AMRO, ING en de Rabobank, naar De Hypotheekshop Dalfsen, waar ik in 2007 ben begonnen als hypotheekadviseur. In 2016 samen met Trynke gestart met Financieel Adviesbureau Huess.

Het werken als financieel adviseur vind ik heerlijk om te doen. Het stelt me in de gelegenheid om mensen in de wirwar van cijfertjes en regeltjes duidelijkheid te verschaffen over allerlei financiële zaken. Zorgdragen voor mensen op financieel vlak, omdat dit zoveel rust kan geven, dat is mijn passie.

Naast mijn werk geniet ik van mijn vrouw en kinderen, sporten en gezellige activiteiten ondernemen met familie en vrienden.

Trynke Boertjens, geboren en getogen in Friesland en vanaf mijn 19e levensjaar samen met Jonathan woonachtig in Zwolle. In 2007 getrouwd en samen hebben wij drie kinderen. Werkzaam bij Huess sinds de start in 2016. Ik vervul een administratieve functie binnen het bedrijf met veel plezier, waarbij ik de boekhouding verzorg, de post verwerk, de database beheer en ik klantcontact onderhoud voor bijvoorbeeld het inplannen van gesprekken met de adviseurs.

Naast mijn werk geniet ik van leuke uitjes met mijn gezin en mag een wijntje met goede vrienden ook echt niet ontbreken. 

Financieel Adviesbureau Huess | Zwolle | Dalfsen